Hyppää kyytiin ja tule vapaaehtoiseksi!

 

TAVOITESUMMA

890 807,00 €

Pelastetaan Pässi hankkeen talousarvio

 

#pelastetaanpassi

 

Haluamme kiittää kaikkia jotka lahjoittivat rahaa www.kulttuurilahja.fi -kampanjan kautta vuonna 2017. Mahtavan tukenne ansiosta keräsimme yhteensä 11427 €. Rahat käytetään lyhentämättöminä veturin kunnostamiseen. Jos haluat lahjoittaa rahaa hankkeelle tai mahdollistaa hanketta osaamisellasi ota yhteyttä Fiskarsin museoon. Tarvitsemme edelleen tukeasi! 

Kehitämme museon vapaaehtoistoimintaa koko vuoden 2018 ajan. Jos haluat olla mukana luomassa vapaaehtoistoiminnan perustaa Fiskarsin museolle, olet etsimämme henkilö. Mukana saa olla omien mahdollisuuksiensa, taitojensa ja halunsa mukaan. Toimintaa kehitetään yhteistyössä museolehtorimme Susanna Lounevan johdolla. 

Kevään aikana tapahtuu jo paljon. Teemme retken Kärkelän ruukkiin 4.4. ja Rautatiemuseoon 26.5., hoidamme puutarhaa ja suunnittelemme kesän ja syksyn ohjelmaa ja koulutuksia jne. Syyskuun 7.-10. päivänä 2018 teimme opintoretken Östermanlands Järnväg -museoon Mariefredissä, jonka aikana tutustuimme höyryjuniin ja niiden entisöintiin. Matkustimme myös höryjunalla Mariefredistä Taxingeen ja höyrylaivalla takaisin. Jos koet, että sinulla on osaamista tai vaikka vain intoa, jota haluat jakaa liittyen esim. vetureihin, käsitöihin, tarinankerrontaan, musiikkiin, esiintymiseen, puutarhanhoitoon tai vaikkapa esineiden luettelointiin ota yhteyttä!

Projektin hallintaan ja suunnitteluun liittyen voit olla yhteydessä projektitutkijaan Kenneth Silveriin, Kenneth.Silver@fiskarsmuseum.fi.

 

 

 

 

 

Projektia tukee

Sverige-Finland.jpg
raasepori_logo.png
 

Yhteistyössä

 FISKARSIN MUSEO  Fiskarsin museo on vuonna 1949 perustettu ammatillisesti hoidettu museo läntisellä-Uudellamaalla. Höyryveturi Pikku-Pässi kuuluu museon kokoelmiin.  www.fiskarsmuseum.fi

FISKARSIN MUSEO
Fiskarsin museo on vuonna 1949 perustettu ammatillisesti hoidettu museo läntisellä-Uudellamaalla. Höyryveturi Pikku-Pässi kuuluu museon kokoelmiin.

www.fiskarsmuseum.fi

 
 SUOMEN RAUTATIEMUSEO Suomen Rautatiemuseo on valtakunnallinen erikoismuseo ja muistiorganisaatio, joka tallentaa ja tutkii suomalaista rautatieliikenteen historiaa.  Suomen Rautatiemuseo toimii Pelastetaan Pässi hankkeen pääyhteistyökumppanina.  www.rautatiemuseo.fi

SUOMEN RAUTATIEMUSEO
Suomen Rautatiemuseo on valtakunnallinen erikoismuseo ja muistiorganisaatio, joka tallentaa ja tutkii suomalaista rautatieliikenteen historiaa.

Suomen Rautatiemuseo toimii Pelastetaan Pässi hankkeen pääyhteistyökumppanina.

www.rautatiemuseo.fi

 
 KANSAN SIVISTYSRAHASTO Kansan Sivistysrahaston Kulttuurilahjan avulla olet mukana toteuttamassa suomalaisia unelmia. Sivuston kautta voit tukea hankkeita kulttuurin, tieteen, taiteen ja sivistyksen saralla.  www.kulttuurilahja.fi

KANSAN SIVISTYSRAHASTO
Kansan Sivistysrahaston Kulttuurilahjan avulla olet mukana toteuttamassa suomalaisia unelmia. Sivuston kautta voit tukea hankkeita kulttuurin, tieteen, taiteen ja sivistyksen saralla.

www.kulttuurilahja.fi

 

Fiskarsin museo, Peltorivi 13 10470 Fiskars, info@fiskarsmuseum.fi

www.fiskarsmuseum.fi